Wednesday, May 20, 2009

Holland & Amsterdam

Gambar fm2 Holland & Amsterdam
Sold to Has

Sold to Monik (2 pcs)

Sold to Opie (2 pcs)

Sold to Diana

Sold to Kak Badar

Fm Holland & Amsterdam...last week kirim ngan azzu_me....tadi tengahari azzu antar kat opis dari Gebeng......ni 1st time jumpa azzu, selama ni duk borak kat porem n ym ajer.....alhamdullillah rezeki dapat jumpa...kebetulan lak last April gi Bandung azzu kirim kasut tuk baby....qies sibuk sangat tak sempat nak antar...sowi ye azzu....selamat dapat sampai ke tuan punya badan setelah sebulan duk peram kat opis ni huhuhu....
Adeh rambang ler tengok fm Holland & Amsterdam ni...semua cantek2 belaka dan finishing pun kemas ajer...yang tak tahan tu yang fm Amsterdam empat segi panjang tu size dia 4.5' x 2.5' bapak besar...size 2 biji fm tu...puashati walaupun harga 2.95 euro....tp yang windmill tu size standard, apa2 pun puashati ler...marbeles...muah..muah...muah azzu...luv u...

12 comments:

  1. amboi dah melaram ngan fm holland n amsterdam tuuuu.... kenai cukai nie... :)
    kalo ada lebih fm amsterdam tu, aku nak satu. tapi bayo 10x lerrr.... heheheheee

    ReplyDelete
  2. cantik fm holland..nk trade tak...

    ReplyDelete
  3. 10x bayor bole2 no hal harga pun ade up 10x ganda amacam setuju cik diana ....wakakaka

    ReplyDelete
  4. Anna nak trade ker bole gak ade 2 aje yang available pilih ler....

    ReplyDelete
  5. sekarang ni yg available yang bacth 2 tu ajer....ok tak ...anna ada fm yang mana tuk diexchange...

    ReplyDelete
  6. simpan unt ann fm holland k...nnt ann tunjuk fm mana yg nk trade..skarang blm ada lg stok dr obeasea..

    ReplyDelete
  7. bole no hal qies simpankan....coming ade dari LA, Vegas & Yokohama....kalo ade tuk diexchange nanti qies update kat blog ye

    ReplyDelete
  8. ok blh juga nnt gtau k..tq

    ReplyDelete
  9. Insyaallah nanti qies bagitau...thanx sbb sudi visit blog qies yg tak seberapa ni...

    ReplyDelete
  10. qies..holland simpan unt ann k..jgn lupa...

    ReplyDelete
  11. dunt wurry anna qies dah simpan kan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...